September favorites 2016


Hello,blog readers!

Vēlos Tevi iepazīstinār ar maniem 4 mīļākajiem kosmētikas produktiem,kurus lietoju septembra mēnesī gandrīz katru dienu. 


Catrice High glow mineral highlighting pūderis (010 Light Infusion)

Šis izgaismojošais pūderis ir ļoti pigmentēts.Tā tekstūra ir mazliet sausa un pūderveida. Uzklājot to uz ādas,pūderis izskatās ļoti maigs,bez lieliem,redzamiem spīdumiem. Man tas ļoti patīk,jo ādas mirdzums izskatās dabiski. Tas arī ir diezgan noturīgs kas priecē vēl vairāk.

Catrice High glow mineral highlighting powder (010 Light Infusion)

This highlight powder is super pigmented. The texture is a little bit dry and also powdery.The shimmer is  mild, there are no big annoying chunks of glitter and that's why I like it so much,it looks natural on my skin. It's also quite long lasting, it stayed on my face all day long. 


Urban Decay Vice lūpu krāsa (INSANITY)

Ahh, tas apburošais iepakojums! Man ļoti patīk lūpukrāsas zelta&sudraba krāsas metāliskais ietvars kurš piešķir dārguma sajūtu produktam. Iepakojuma dizains veidots iedvesmojoties no ieroča lodes dizaina.
Šī lūpukrāsa ir krēmveida,bez spīdumiem un vieglas konsistences kas nerada problēmas to uzklāt ikdienā. Tonis ir diezgan neitrāls,kā jau minēju iepriekš,perfekti piemērots lietošanai ikdienā. Lūpukrāsa nav no tām supernoturīgajām,bet 4-5 stundas tā turēsies uz lūpām.
Vēl man ļoti patīk,ka lūpukrāsai nav smaržas, jo esmu bezsmaržas kosmētikas fane. 

Urban Decay Vice lipstick (INSANITY)

 Ahh,that gorgeous packaging! I really love a gun metal and golden metallic design which makes this lipstick more expensive looking. This design is made inspiring from a gun bullet.
This lipstick is cream finish, without shimmers and lightweight, you can barely feel them on the lips. 
Lipsticks shade is quite neutral and very wearable during the day. 
Also I really love the fact that's this lipstick don't have a scent because I'm a fan of no scent beauty products.


POSH Lūpu zīmulis L101(Водостойкий Майская Роза)

Lūpu zīmuļa konsistence ir krēmīga,tie viegli klājas un ir matēti. 
Es zīmuļi izmantoju ne tikai lūpu konturēšanai,bet arī kā lūpu krāsu. Vienīgais pirms to uzklāšanas,iesaku lietot lūpu balzamu,jo tas mazliet sausina lūpas.
Ja vēlies mirdzošas lūpas,droši vari uzklāt lūpu balzāmu\spīdumu pa virsu zīmulim.
Man ļoti patīk zīmuļa iepakojums- vienkāršs,elegants un ar matētu pārklājumu. Tas ir parocīgs,jo neslīd no rokas un zīmuli ir ērti paņemt līdzi somiņā. Lūpu zīmulis pilda "divi vienā" funkciju,jo var aizstāt lūpukrāsu.
Zīmulis tiešām ir ļoti noturīgi,jo tos nemaz tik viegli nevar noņemt ar kosmētikas noņēmēju. Ar mitro salveti pārbraucot pāri lūpu zīmulim,tas pat neizsmērējas un nezaudē toņa intensitāti!!! Lieliski piemērots sievietēm,kurām ikdienā neatliek laika,lai domātu par lūpukrāsas atkārtotu uzklāšanu.

vairāk informācijas vari izlasīt šeit


POSH Lip pencil L101(Водостойкий Майская Роза)

Lip pencil consistency is creamy,they're matte and it's very easy to apply.
I use this pencil not only for lip contour but also like a lipstick. Only before lip pencil, I apply moisturizing lip balm because they makes lips a little bit dry.
Also if you want glossy look, you can apply over the pencil your favorite lip balm or lip gloss.
I really love the packaging,too- it's simple,elegant, with matt coating. It's very handy,easy to apply. It's 2in1 (lip pencil and lipstick) so you can carry it in your bag.
It's really long lasting and it's actually not that easy to remove them. For example,with wet wipes it's impossible,pencil doesn't even smudge or lose their shade intensity!!! It's perfect for busy women whom doesn't have time to think about re-applying their lipstick.


more information you can read here


AVON clearskin professional līdzeklis piņņu pēdu likvidēšanai ar 2% salicilskābi

Šo līdzekli iegādājos,jo bieži vien kad man uz sejas uzmetas pinne,tai pazūdod paliek rētas jeb brūnizili pleķi kas atgādina dzimumzīmes. Izlasīju,ka šis līdzeklis cīnās ar atstātajām rētām,izdomāju pamēģināt.
Lietoju 2 nedēļas un mani secinājumi ir šādi-  piņņu rētiņas tiešām ir mazliet blāvākas un pašas mazākās gandrīz izzudušas. Nezinu vai rētiņas izzudīs pa visam,bet šis produkts savu darbu veic labi,vismaz rētiņas ir mazāk pamanāmas un uzklājot tonālo krēmu gandrīz vispār nemanāmas.

AVON clearskin professional blemish mark treatment

This product I got because I have some acne scars which looks very similar to birthmarks. I read that this product get rid off acne scars so I decided to try it out.
I use it for a 2 weeks now and I can say for sure, that some of the acne scars are less visible and small one's are almost disappeared. I don't know if scars will be gone completely but this product works well for my skin. Acne scars are invisible when I apply foundation and already good sign!



Camera lens termokrūze (click) (8,99$)

OMG, šādu kafijas termokrūzi vēlējos jau ļoti ilgu laiku. Beidzot to iegādājos un esmu sajūsmā. Smejos,ja nevaru atļauties iegādāties jaunu fotokameras objektīvu,vismaz varu atļauties iegādāties termokrūzi objektīva izskatā. :D

Camera lens coffee mug (click) (8,99$)

OMG, this mug I wanted for ages and finally I got it. I joke that I can'y afford new lens for my camera but for now I can afford mug which looks like camera lens. :D






Don't be a a stranger:

ADD ME ON SNAPCHAT: etenanete

https://www.instagram.com/anetela/


What's your opinion?

Thanks for the comments. :)

@anetela