New from Essence | first impressions




Metal schock nagu pūderis zelta un sudraba krāsā: lai to uzklātu uz nagiem nepieciešama arī virskārta kas pielipina spīdumus pie naga. Pēc tam tā ir jāuzklāj arī pa virsu spīdumiem.
Manuprāt, šie spīdumi ir lieliski piemēroti Ziemassvētku laikam,lai veidotu interesantus nagu dizainus. 


Izgaismotājs zīmuļveida iepakojumā (hologrāfisks tonis)- šis produkts man ļoti patīk,jo tas ir krēmīgs, ļoti pigmentēts un iepakojuma dēļ viegli lietojams.

Lūpukrāsa (tonis- SO UN- GREY- TFUL)-  vieglas konsistences, krēmīga, matēta (bet ne izteikti), ļoti viegli klājas. Pigmentēts, sulīgi brūns tonis. Šī lūpu krāsa man ļoti patīk, šonedēļ nēsāju gandrīz katru dienu.


Skropstu tušas- zilā ūdensnoturīga- kaut kā šīs tušas mani neuzrunāja, birstīte mazliet saķepusi, grūti uzklāt tušu uz skropstām nenosmērējot seju. Tā arī pa dienu izsmērējas zem acīm.


Lūpu krāsa spilgti sarkanā un lillā tonī- šīs krāsas ir labs veids kā atsvaidzināt vienkāršu meikapu. Man personīgi ļoti patika lillā tonis. Jāpiemin arī,ka šīs krāsas nav lipīgas (yey!), viegli klājas,ar ērtu aplikatoru un smaržo pēc konfektēm.




What's your opinion?

  1. Nice! Maybe I will buy some as Christmas presents ;)
    xx

    Eli

    www.curly-style.com

    ReplyDelete
  2. Essence products are really good affordable too!

    ReplyDelete
  3. Personal customization for you rw and co sales on dresses nina leonard dresses formal dresses wedding asian dresses if you want to know more Please visit our website http://www.clavonna.com/

    ReplyDelete
  4. Purple is also my favorite color but I also love the creamy, matte lipstick.

    ReplyDelete

Thanks for the comments. :)

@anetela