MAC studio fix fluid foundation review



Atklāti sakot, šis ir mans pirmais MAC tonālais krēms, iepriekš no šī zīmola biju lietojusi tikai lūpu spīdumu. Tonālo krēmu lietoju ikdienā nepilnu mēnesi tāpēc man ir izveidojies viedoklis par šo produktu ar kuru vēlos padalīties arī ar Tevi. :)


Grima māksliniece man izvēlējās vispiemērotāko toni- NC15. Mans ādas tips ir kombinēta, seja parasti taukojas T zonā un mēdz būt sausa uz vaigiem. Šis tonālais krēms Tev palīdzēs nomaskēt tumšos lokus zem acīm, ādas nevienmērīgo toni, izsitumus un pigmentācijas plankumus.


Pirmo reizi uzklāju tonālo krēmu ar otiņu un tas manai sejas ādai likās daudz par smagu. Man bija sajūta, ka nēsāju masku un izskatos ļoti mākslīgi. Laikam neesmu pieradusi pie biezākas konsistences tonālajiem krēmiem.
Otrajā reizē tonālo krēmu uzklāju ar beauty blenderi un rezultāts man ļoti patika. Seja izskatījās matēta, visas tās nepilnības tika nomaskētas un man vairs nebija sajūtas ka nēsāju masku. Tā kā pēc savas pieredzes, iesaku šo krēmu uzklāt ar pirktiem vai sūklīti, jo otiņa rada uz sejas švīkas un piešķir mākslīgu efektu.


Tonālais krēms ir diezgan noturīgs, tikai dienas otrajā pusē varu pamanīt,ka mana T zona sāk spīdēt. Noteikti papildus tonālajam krēmam iesaku lietot pūderi, tad tā noturību var pagarināt par pāris stundām. Es lietoju Dermosil birstošu pūderi.


Par produkta mīnusiem:

  • tam nav dozatora un lai tiktu pie produkta ir mazliet jāpaķēpājas. No otras puses, ja izlīst par daudz, to var ielikt atpakaļ (man tā bieži gadās ar citiem tonālajiem kuriem ir dozators un produkts aiziet vējā,jo nevaru to dabūt atpakaļ).
  • cena- 31eur, nav lēti un tas noteikti ir ieguldījums, par šādu cenu es noteikti sagaidītu arī dozatoru.
  • aromāts, nezinu kā citām, bet man šis produkts smaržo pēc līmes, vai pēc kaut kā ķīmiska


Kopumā varu teikt, ka man šis tonālais krēms patīk, tas lieliski piemērots manam ādas tipam, tas nosedz visas manas ādas nepilnības. Domāju,ka iegādāšos arī pūderi un izsmidzināmo bāzi, lai paildzinātu produkta noturību.


ENG

About Mac studio fix fluid foundation ( my shade NC15):

  • it doesn't have a pump which is annoying mess. From the other hand if you take too much foundation, you can easily put it back into the bottle. ( sometimes I take too much foundation from bottle with pump and I can't put it back)
  • price- 31 eur, it's not cheap product, it's an investment. Also for that high price I would expect a pump.
  • smell- it smells like glue or smth chemical. 
Overall, I can say that I like this foundation because it covers all my face imperfections, is quite longlasting. I would recommend do apply it with fingers or sponge because with brush it looks "caky" and feels like a mask.


makeup looks izmantojot Studio fix fluid tonālo krēmu, lūpukrāsas tonis- "rebel".
makeup look using Studio fix fluid foundation and lipstick shade- "rebel".


What's your opinion?

  1. Amazing review! I love the pics. :)

    Check out my new post at:
    Shoot for the stars

    ReplyDelete
  2. It looks great on you :)
    xx

    Eli

    www.curly-style.com

    ReplyDelete
  3. uroczy kotek:)
    pozdrawiam serdecznie :)
    woman-with-class.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Great review! :)
    Xoxo
    http://myheartaintabrain.blogspot.pt/

    ReplyDelete
  5. I would like to say that this blog really convinced me, you give me best information! Thanks, very good post.
    https://devilsrider.com

    ReplyDelete

Thanks for the comments. :)

@anetela