Trend alert: Beret ( How I find motivation to do things?)









(coat- New Look, skirts- thrifted, bag- Fiorelli, sweater- Sheinside, beret- borrowed from my mum, boots- Gabrielle Sabatini, )

Hello, blog!

Noteikti jau esi pamanījusi,ka beretes ir atpakaļ modē, man arī pašai tās ļoti iet pie sirds.
Vispār šī fotosesija sanāca ar kārtīgu rudens noskaņu, Cēsīs tādu  noķert ir  ļoti viegli, jo apkārtne ir debešķīgi skaista. Man kā ne-cēsiniecei, šī pilsēta joprojām liekas skaistākā Latvijā.

Vēlējos mazliet parunāt par motivācijas trūkumu. Pēdējā laikā sevi pieķēru pie domas, ka esmu diezgan demotivēta kaut ko darīt. No rīta pamostoties man acu priekšā paveras ļoti drūmas debesis, viss ir pelēkos un brūnos toņos. Tā vien gribas ielīst atpakaļ zem sedziņas un pazust seriālu varā.

Tātad kā es ar to cīnos:

  • klīstu Pinterestā jo tur ir nesaskaitāmi daudz iedvesmojošu interjera, dizaina un mākslas fotogrāfiju,ka saskatoties šādus attēlus, pašai uzreiz ir vēlme radoši darboties.
  • skatīties veiksmīgu bloggeru blogus, pētīt bloga ierakstu uzbūvi, bloga izkārtojumus utt. Šīs veiksmīgās blogeres noteikti mani motivē ģenerēt jaunas bloga idejas un outfitus. Mani sajūsmina šo bloggeru blogi: http://thechrisellefactor.com/http://ebbazingmark.com/http://lydiaelisemillen.com/
  • izeju ielās, tas ir lielisks veids kā vērot cilvēkus, viņu stilu, ielas, mājas. Cēsīs paklīstot pa pilsētu noteikti var sasmelties idejas jaunām gleznām, skicēm, arī outfitiem.
  • īstenībā galvenais ir sākt kaut ko darīt nevis sēdēt uz vietas un gaidīt kad motivācija un iedvesma pie tevis atlidos no zila gaisa. Kā saka- Apetīte rodas ēdot. Parasti iesākot kādu darbu, motivācija rodas radīšanas procesā.
  • sakārtoju vidi sev apkārt. Es kļūstu viegli aizkaitināma kad, piemēram, mans rakstāmgalds, vai vannasistaba, vai pilnīgi viss ir nekārtīgs. Bardaks rodas arī domās. Piekritīsi ja viss apkārt ir tīrs un kārtīgs uzreiz ir labāks noskaņojums un atrodas arī vajadzīgā motivācija iesākt kādu darbiņu.
  • es vienmēr izvērtēju kāpēc man vispār tas ir vajadzīgs, ko es no tā iegūšu, kāpēc man tas ir jādara? Piemēram, man pašlaik ir jāizveido reklāma, tas ir Videomontāžas mājasdarbs (Universitātes mācību priekšmets). Nemelošu, šo darbu esmu atlikusi jau vairākus mēnešus un nevaru atrast motivāciju lai iesāktu. Tad man liekas,ka diena ir par tumšu lai filmētu, tad kameras baterija ir izlādējusies, tad esmu aizmirsusi atmiņas karti mājās utt. Atrunas var atrast vienmēr,bet ar šo vēlos pateikt,ka galvenais ir jāsaprot kam Tev to vajag? Ja nevajag vispār, tad nedari un aizmirsti, bet ja tas tiešām ir ļoti, ļoti nepieciešams kā manā gadījumā,lai absolvētu Universitāti (o ou), neatliec uz vēlāko, neizdomā atrunas, jo darbs nekur nepazudīs. Tas arī ļoti nogurdina,jo nepārtraukti domāju, man būtu jāsāk filmēt,bet to nedaru. Ir jāsaņemas un jāsāk darīt kaut tikai tā iemesla dēļ,lai beigtu sevi šaustīt un kaunināt par to,ka to nedaru.
Šis ir labs citāts par to,ka jāmotivē savi katru dienu, nevis jāsēž un jāgaida motivācija šurp nākam.


“People often say that motivation doesn’t last. Well, neither does bathing – that’s why we recommend it daily.”
Zig Ziglar

Kā Tu sevi motivē?


***


You definitely noticed that berets are huge trend, yes, I love them too. 
Honestly, this photosession is with huge Autumn vibe. In Cesis it's very easy to catch that feeling because surrounding is so beautiful. I still think Cesis is the most beautiful city in Latvia.

In this post I wanted to talk about how to motivate myself. These few weeks I feel so demotivated. When I wake up I see very gloomy and cloudy weather, dark brown and muddy colors outside, all I can think of is sliding under my blanket and watching TV shows all day long.

So how I keep myself motivated:
  • I look through Pinterest, there's so many inspirational design, art and interior pictures. After I found some creative ideas I'm motivated to creat something.
  • I stalk famous and succesful bloggers, I always find motivation by theirt success and great content. I love to look at their posts, what they all wear, what products use, how they edit photos etc. These woman inspires me:  http://thechrisellefactor.com/, http://ebbazingmark.com/, http://lydiaelisemillen.com/.
  • I go outside to look at other people outfits, beautiful houses, streets, to wind down for a bit. I always find motivation when I go outside, nature can inspire and motivate too.
  • Honestly, the most important thing is to start doing something. Because motivation never comes when you just sit and wait for it. it comes during the work process.
  • I Declutter my workspace. It takes just a couple of minutes to clean the mess. If I'm surrounded my mess, I feel angry and mad. If you clean your work space, you also clean your thoughts. 
  • I always ask myself questions- why I need this, what I will get in result, do I need this? For example, I have a homework to film an advertisement. Honestly, I can't start this homework for months because I always find a reason why not to do this. One day I think there's too bad light for filming, then I forgot my memory card, then camera's battery is low etc. With this story I wanted to say that you will always find reason why not to do this. Remember, your work won't go away, you still need to do this. Also it's exhausting because I think about it every day, I should start to film, I should, but I don't start. I feel bad.
I really love this quote, it's 100% true:

“People often say that motivation doesn’t last. Well, neither does bathing – that’s why we recommend it daily.”

Zig Ziglar

How do you find motivation?





What's your opinion?

  1. Amazing pictures!
    https://goldbeautyyy.blogspot.it/2017/11/5-shoe-trends-for-fallwinter-2017-2018.html

    ReplyDelete
  2. Te veo muy bien,,,un saludo desde Murcia...fotos muy chulas....

    ReplyDelete

Thanks for the comments. :)

@anetela