Dr.Hauschka products review



Hello, blog readers!

Dr.Hauschka kosmētikas sastāvā lielākoties ir ārstniecības augi, augstvērtīgas eļļas un vaski. 
Visa Dr.Hauschka kosmētika ir NATRUE sertificēta kā biokosmētika tātad kosmētikas sastāvā nav sastopami parabēni, silikoni, PEG, ķīmiski sintētiskas smaržvielas, krāsvielas un konservanti.

 Šajā bloga ierakstā vēlējos padalīties ar saviem iespaidiem par šiem 3 Dr.Hauschka produktiem. 

***

All Dr.Hauschka products have NATRUE certification which ensures that a product has met the strongest criteria available for natural and organic ingredients in personal care products, as verified by an independent certifier.

In this blogpost I wanted to share with you my thoughts about 3 Dr.Hauschka products.



Lemon Lemongrass Vitalizing Body Milk


Šo ķermeņa pieniņu vēlējos pamēģināt, jo man ļoti patīk citrusaugļu aromāts. Teikšu godīgi sākumā man pieniņa aromāts likās ļoti stiprs, pat mazliet uzbāzīgs,bet pēc pāris dienām pieradu un to tiešām iemīļoju. Tagad man šis aromāts liekas uzmundrinošs un piešķir svaiguma sajūtu.
Šī produkta konsistence ir ļoti viegla, perfekti piemērota vasaras sezonai, bet noteikti šo produktu lietošu visu sezonu,jo tas tiešām acīmredzami mitrina. Pieniņš atrodas uz mana nakts skapīša un to lietoju vairākas reizes dienā, lai mitrinātu savu ādu. Man ļoti patīk,ka tas neatstāj taukainu virskārtu un ļoti ātri iesūcas ādā.

Fresh scent of Lemon Lemongrass Vitalizing Body Milk awakens and invigorates. This fast-absorbing moisturizer is the perfect complement to an active, healthy lifestyle.


Translucent Bronzing Tint


Par šo produktu biju dzirdējusi lieliskas atsauksmes tāpēc ļoti vēlējos to izmēģināt. Bronzeri var lietot vienu pašu vai arī nelielu daudzumu piejaukt klāt dienas krēmam. Man ļoti patīk šis produkts,jo acumirklī piešķir vieglu iedeguma efektu. Āda izskatās mirdzoša un veselīga.
Šo lietoju kopā ar savu dienas krēmu katru rītu pirms tonālā krēma uzklāšanas. Es domāju,ka šis būs mans pavasara/vasaras must-have produkts, to lietošu,lai piešķirtu kājām, rokām vieglu iedegumu kamēr nebūšu paspējusi nosauļoties.
Šis produkts piemērots jebkuram ādas stāvoklim.
Es domāju,ka šo produktu  var uzklāt arī bronzera un vaigu sārtuma vietā uz vaigu kauliem.
Ar šo bronzas koncentrātu var variēt izvēloties toņa intensitāti mainot līdzekļa sajaukšanas proporcijas, piemēram, uzklājot koncentrātu vairākkārtīgi, tonis kļūst intensīvāks.

Translucent Bronzing Tint is ideal for use alone or with all Dr. Hauschka moisturizers. This liquid mineral tint offers a sun-kissed glow while gently blending and softening the appearance of blemishes and imperfections. Skin looks healthy, fresh, even-toned and radiant.



Tinted Day Cream


Ar šo produktu no visiem iepriekšminētajiem  sadraudzējos vismazāk. Man tas liekas pārāk biezas konsistences un tas sagādā grūtības krēmu vienmērīgi uzklāt uz sejas. Vienīgais veids kā padarīju šo produktu priekš sevis lietojamu ir- samitrināju beauty blenderi un ar to vieglā kārtā uzklāju uz sejas. Pa virsu šim krēmam noteikti iesaku uzklāt pūderi,lai novērstu sejas spīdēšanu. Iespējams, šis krēms nav piemērots manam kombinētajam sejas tipam, bet vairāk derēs sausas un jutīgas sejas ādas īpašniecēm.

Tinted Day Cream richly moisturizes the skin and gives it a subtle, natural glow. Tinted Day Cream balances the skin’s oil and moisture levels while supporting its natural moisturizing functions. 


P.s. Man ļoti svarīgi ir arī produktu iepakojumi un šie man ļoti patīk,jo pudelītes ir no stikla, ar kvalitatīviem dozatoriem un minimālisma stilā ieturētām produkta etiķetēm. 

P.s. Products packaging is very important for me, I love Dr.Hauschka products design because they're made from glass, high quality and kept minimalistic looking.


Dr.Hauschka kosmētiku vari iegādāties : U/v STOCKMANN, 13. Janvāra ielā 8, Rīgā, U/v DEBENHAMS, t.c. Spice, Lielirbes ielā 29, Rīgā; BENU APTIEKĀS, EKO-VEIKALOS BIOTĒKA RĪGĀ u.c.


What's your opinion?

Thanks for the comments. :)

@anetela