Perfect present- Daniel Wellington watch





Hello blog readers!

Ziemassvētki jau tepat aiz stūra un  ir pēdējais laiks lai sarūpētu saviem mīļajiem dāvanas. 
Ļoti pārdomāta un vērtīga dāvana ir rokaspulkstenis,jo tas būs uz rokas ikdienā, atsvaidzinās jebkuru koptēlu un vienkārši būs lielisks palīgs laika plānošanā. 

Christmas is just around the corner and it is the last time to find presents for your loved ones.
A very thoughtful and valuable gift is a wristwatch. It will be on a wrist everyday making it easier to plan time ahead and it can make any outfit pop.



Esmu labi pazīstama ar Daniel Wellington pulksteņiem un ilgi nedomājot varu teikt, ka tie apvieno gan elegantu minimālismu, gan kvalitāti. Visi rokaspulksteņi kas ir manā kolekcijā ir apliecinājuši,ka arī pēc intensīvas nēsāšanas gandrīz gada garumā, tie izskatās pilnīgi kā jauni. Super!
Es bez rokaspulksteņa nevaru iedomāties savu ikdienu, tas uz rokas man ir tik pierasta lieta, ka dažreiz vakarā automātiski paskatos uz roku kad pulkstenis jau ir noņemts,hah (es vienīgā tā daru?) :D

I know Daniel Wellington watches for a while now and without thinking can say, that they combine elegant minimalism with great quality. All the watches in my collection have proved that even after frequent use for almost a year, watches still look like they are new! I can't imagine my day without a watch on my hand. I am so used to it, that even when I'm not wearing one I still look at my hand, haha (am I the only one?)


(model- Classic Sheffield)

Šoreiz izvēlējos īstu klasiku- melnu ādas siksniņu un zelta krāsas detaļas, šis pulkstenis ir īsts statement piece. 

This time I chose classic- black leather strap and gold details, this wrist watch is real statement piece.


Jau tik sen vēlējos arī DW aproci, yey, beidzot tas brīdis ir klāt. Tā ir klasiska un piestāv pie visa. Noteikti šis ir mans jaunais mīļākais aksesuārs.



Ar prieku paziņoju,ka Tev ir lieliska iespēja iegādāties šo vai jebkādu citu Daniel Wellington pulksteni ar 15%atlaidi izmantojot kodu ANETELA15 .

***

I'm happy to share with you exciting news, with code ANETELA15  you can get 15% off from your purchase. How cool is that? 


Iepazīsties arī ar Daniel Wellington Classic Melrose pulksteņa modeli- ŠEIT

Iepazīsties arī ar Daniel Wellington Classic Petite Bondi pulksteņa modeli- ŠEIT

Reveal to  yourself Daniel Wellington Classic Melrose watch- HERE

Reveal to  yourself Daniel Wellington Classic Petite Bondi watch- HERE





What's your opinion?

Thanks for the comments. :)

@anetela