Hello Friday!













(coat- thrift shop, cost 4 eur; dress-  Gamiss; sunnies- Rosegal; bag and scarf- Zara, beenie- New Look, boots- Membershop)

use discount code-  rosegal:LauraRG gamiss :LauraGM

čau, lasītāj!

Parasti nedalos šeit ar privātās dzīves notikumiem, bet vakardiena ir tā vērta. :D
Vakar ar draugu braucām uz Rīgu, viņš pa savām darīšanām, es uz Dr.Hauschka kosmētikas kolekcijas prezentāciju. Biju saģērbusies laikapstākļiem neatbilstoši- bez cepures, cimdiem, pavasara mētelī un plānā kleitā. Vienkārši plānots bija atrasties galvenokārt mašīnā un iekštelpās.
Pēc jaukā pasākuma, ar tulpēm rokās, kas padarīja manu koptēlu ļoti pavasarīgu, zvanīju draugam,lai viņš man atbrauc pakaļ. Saņēmu atbildi, ka nu ir pēcpusē ( nevarēju izdomāt pieklājīgāku apzīmējumu), jo mašīnai ir tehniskas problēmas un man nevar atbraukt pakaļ. Viss jau nebūtu tik slikti, ja vien es būtu ziemai atbilstoši apģērbusies un jā, būtu paņēmusi līdzi savu maku.
Tā nu es tiku līdz Galerija centrs, nelegāli iekļuvu tualetē, jo man jau nebija līdzi ne centa, un nositu laiku staigājot pa veikaliem. Es biju uzmanības centrā un katrs garāmgājējs uz mani atskatījās, jo izskatījos tiešām plāni saģērbusies un vēl ar tulpēm rokās. :D
Pēc nepilnām divām stundām es biju ļoti, nu tā, ka ļoti izslāpusi, izsalkusi un nogurusi. Mazliet sajutos kā Toms Henks filmā "Lidosta". 
Vēl pēc kāda laiciņa draugs bija atrisinājis problēmu un atbrauca man pakaļ ar evakuatoru. Tā nu mēs visi trīs- es, mans draugs un mašīna devāmies mājās. Mums gadījās ļoti jauks šoferis kas mūs aizgādāja līdz pašām Cēsīm. 
Es biju ļoti pārsalusi,bet vismaz laimīga, ka beidzot esmu tikusi mājās. 

Šī stāsta morāle ir meitenes, VIENMĒR, ņemiet līdzi maku, kaut kredītkarti ( es agrāk kad devos uz pasākumiem utt to darīju un nekad tā arī neizmantoju naudu, tāpēc šoreiz to neieliku savā mazajā somiņā, lai negrab utt). Mērfijs nostrādāja kā jau vienmēr. Bet vismaz man bija šopings ar acīm,jo redzēju tik daudz skaistu lietu! :)

Tiešām ļot sen neesmu sajutusies tik bezpalīdzīga, jo nekādi nevarēju ietekmēt situāciju un nevarēju nokļūt arī pie drauga. Man arī tieši tajā dienā nebija neviena pie kā aizbraukt vai aizņemties naudu.

***

I really love my new stripy dress from Gamiss, it's a little bit oversized and perfect for everyday wear. I paired it with my brown coat which I bought for only 4 euros at my local thrift shop.

 

What's your opinion?

  1. Love these pictures Anete! Your look is awesome!
    xx

    Eli

    www.curly-style.com

    ReplyDelete
  2. Awesome find on the dress

    http://www.amysfashionblog.com/blog-home

    ReplyDelete
  3. Love this outfit!
    And the boots are so cute :)

    Love,

    Angela
    www.angelavissers.com

    ReplyDelete
  4. I love your outfit, dear. Great post!

    ReplyDelete
  5. You're very beautiful! Great outfit, dear.

    ReplyDelete
  6. Your photos are just perfect and your clothes too. Cheers!

    ReplyDelete
  7. Every post in your blog is just WOW! Thanks for sharing.

    ReplyDelete
  8. Love your look and pictures!

    xo,
    http://www.cashmere-stories.com

    ReplyDelete
  9. I just love the way you carry your outfit.

    ReplyDelete
  10. I love your style dear. your such a beauty on your outfit.

    ReplyDelete

Thanks for the comments. :)

@anetela