February favorites 2018





Hello, blog!

Marts jau ir ieskrējies pilnā sparā ar savu pavasarīgo laiku, bet šoreiz vēl pakavēšos februāra mēnesī aprakstot produktus kuri tajā bija visbiežāk lietotie.

It's almost a middle of March but I still wanted to show you my favorite products which I used the most in month of February.


LAURA GELLER BLUSH/ BRIGHTENER "SUNSWEPT"

Kaut arī šis produkts ir paredzēts kā vaigu sārtums/ izgaismotājs, šo lietoju kā bronzeri kad vēlos dabisku meikapu. Tas ir ļoti pigmentēts, man šķiet lietošu vairākus gadus līdz varēs pamanīt kādas lietošanas pazīmes. Tiešām ļoti skaists tonis ar mirdzumu, perfekti izskatās saulainās dienās, kad to var redzēt it īpaši.
Jāpiemin, ka iepakojums ir diezgan kvalitatīvs un rokās paņemot, ļoti atgādina MAC produktus.

This products is blush/ highlighter but I use it as a bronzer. It's very pigmented I think it will last for years because I just need very small amount of it to get natural and beautiful bronze effect. It will be my must have product in Summer because it's shiny and in sunny day would look perfect.
Also packaging is very well made, reminds me of MAC products.

(bronzera tonis/ bronzer shade)

DNC EYELASH OIL

Šo vēlējos pamēģināt jau kādu laiciņu. Uzklāju uz skropstām katru vakaru un pēc, apmēram, 2 nedēļām novēroju, ka manas apakšējās skropstas tiešām kļuvušas garākas un biezākas. Noteikti turpināšu lietot šo eļļu.

I wanted to try this out for months. So, I use it every evening before sleep and after 2 weeks I noticed that my lower eyelashes are longer and fuller. It's really working.


INTENSIVE NURTURING BALM
(for face, body, hands)

Šis produkts ir must-have produkts sausiem elkoņiem, papēžiem, rokām, lūpām sejai utt. Ja jūtu, ka āda paliek sausa uzreiz roka stiepjas pēc šī balzāma. Pēc konsistences produkts ir biezs, bet neatstāj taukainu virskārtu un ātri iesūcas ādā. 
Tas arī smaržo lieliski un vēl lieliskāk, produkts ir ražots Latvijā.

This balm is must-have for dry skin. If I feel my skin gets dryer I start to use this product. It's quite thick but doesn't leave oily skin and soaks in very well. Also it's smells amazing and this balm is made in Latvia.


YSL NAILPOLISH "ROUGE POP ART"

Vēlējos savi palutināt un iegādājos, manuprāt, katras sievietes must-have produktu- sarkanu nagu laku. Esmu tiešām sajūsmā, iepakojums ir lieliskas kvalitātes, aplikators ļoti ērts un noturība stabili 4-5 dienu garumā. Šajā tonī mani nagi bija visu februāri, jo ar sarkaniem nagiem sajūtos ļoti sievišķīga.

I wanted to spoil myself so I purchased this nail polish. I think red nail polish is must have for every woman. I'm in love with this product- luxury packaging, handy brush to use and also it lasts for 4-5 days straight. This shade I wore on my nails all month long.


URBAN DECAY NAKED SKIN
 "SHAPESHIFTER"- LIGHT MEDIUM

Daudzfunkcionāla palete kas nodrošina visu vajadzīgo ikdienas meikapa uzklāšanai. Vienā pusē ir krēmveida produkti- izgaismotājs, krēmveida toņi konturēšanai, savukārt, otrajā pusē visi produkti ir pūderveida.
Esmu iecienījusi krēmveida izgaismotāju un brūno toni ar kuru konturēju degunu. Vēl ikdienā lietoju pūderveida izgaismotāju, bronzeri (superpigmentēts, nepieciešams tikai viegls pieskāriens produktam ar otu, lai pilnībā pietiktu) un gaišāku toni ar kuru izgaismoju uzacu kaulus un nomaskēju tumšos lokus zem acīm. 
Man ļoti patīk šīs paletes kvalitatīvais un kompaktais iepakojums, šo ņemu līdzi, kad ceļoju un , protams,  divpusējs spogulis, lai vari uzklāt produktus jebkurā vietā un laikā. Šī palete nav no lētākajām, bet es droši varu teikt, ka ir cenas vērta, jo pietiks ļoti ilgam laikam, tā ir kvalitatīva un atvieglo meikapa uzklāšanu, jo viss ir vienā paletē.

Multifunctional palette- you have all you need. In one side there's all creamy products- contouring shades and highligher. On the other side there's all powder products.
I really love powder bronzer ( it's superpigmented, you just need very delicate swipe with brush to get enough product), powder, cream highlighter, light powder shade to brighten brow bone and to hide under eye circles. 
This palette isn't very cheap but I can say for sure it's worth the price.








What's your opinion?

  1. love the YSL nail polish color! and must absolutely try the naked skin palette!!

    big kiss!
    Leonor
    http://www.thesparklinglemon.com

    ReplyDelete
  2. I use that same blush just in a light color and love it.

    http://www.amysfashionblog.com/blog-home/

    ReplyDelete
  3. Pretty colour of YSL nail varnish!

    wishes from
    Sara's City

    ReplyDelete
  4. I want one of that blush/highlighter thing.

    ReplyDelete
  5. Great share!Nice products dear..Keep posting more informative blog.

    ReplyDelete

Thanks for the comments. :)

@anetela