How to style trench coat





(trench coat - Monki, pants - Zara, top, sunnies- H&M, bag - Mango, shoes - Aldo)

Hello, blog readers!

LV_Tā kā kādu laiciņu šeit neko neesmu publicējusi, likās, ka vajadzētu pastāstīt kas jauns noticis manā dzīvē. Tagad sēžu un domāju un nekas nenāk prātā (smadzenes nobloķējušās).

Pēdējā laikā pieķēru sevi pie domas, ka man ir nereāli apnikuši izskaistinātie blogi un instagram profili. Man šie perfektie instagram ieraksti, kur meitene ar pamatīgu makeup kārtu uz sejas sēž pidžamā "tikko pamodusies" ar kakao krūzi rokās kurai uzbērti maršmelovi un  skatās Netflix multenes, nereāli kaitina nekā izsauc patīkamas emocijas - vai, cik skaisti viņai ir sanācis. Daudziem tādiem profiliem esmu atsekojusi, jo neredzu nekādu jēgu, šķirstīt viņu fotogrāfijas. Man sociālie tīkli vienmēr kalpojuši kā iedvesmas avots, instagram es meklēju jaunas idejas kā ģērbties, ko zīmēt, kādas ir aktuālās dizaina tendences utt. Šādus profilus uzskatu par pilnīgi bezjēdzīgiem. Šī nereālā instagram radītā pasaule tik ļoti izkropļo cilvēka uztveri par realitāti. Liekas, ka tikai man ir problēmas un slikts garastāvoklis, visiem pārējiem tā nav, jo redz instagramā visi ir laimīgi. Es tiešām ļoti novērtēju un cienu tos cilvēkus, kuri atklāj arī ne tik patīkamas detaļas par savu dzīvi un neveiksmēm, jo tad es varu solidarizēties un domās teikt, jā, man arī tā ir. Tas ir normāli un pārejoši.

Ar šo visu es tikai gribēju pateikt, cilvēki, esiet īsti gan dzīvē, gan arī virtuālajā vidē, jo to neīstumu var riktīgi just.




What's your opinion?

  1. Looks fantastic how you styled your coat with the pink pants!
    xx from Bavaria/Germany, Rena
    www.dressedwithsoul.com

    ReplyDelete
  2. This look is so fabulous! I absolutely love those pants. They are stunning!
    the-creationofbeauty.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Love those pictures Anete! Super cute pants
    xx

    Eli

    www.curly-style.com

    ReplyDelete
  4. Love how you styled your trench coat.

    http://www.amysfashionblog.com/blog-home

    ReplyDelete
  5. To wrap your shirt up, then normally you need it to be a piece lengthier yet not with the end result of sticking it inside your pants/pants, so they look unnatural. Replica Off White Clothings

    ReplyDelete

Thanks for the comments. :)

@anetela