CATRICE new Spring collection 2019




hi, blog!

LV_Catrice man ir iemīļots zīmols, jo produkti netiek testēti uz dzīvniekiem, visas produktu cenas ir demokrātiskas un tie ir kvalitatīvi. Šoreiz dalīšos ar iespaidiem par Catrice jaunāko kolekciju.

ENG_Catrice is one of my favorite brands because they're cruelty free and all the products are qualitative with democratic prices. In this post I'm sharing with you Catrice new Spring collection.


ONE MINUTE FACE PERFECTOR (010 ONE FITS ALL)

LV_Samtaina putu konsistence kas saskarē ar ādu lēnām kūst. Uz ādas klājas viegli atstājot matētu efektu. Man ļoti patīk, ka šis produkts samazina poras, bet tas ikdienai man ir par vieglu un "plānu". Šis perfekti derētu meitenēm ar lielisku sejas ādu, lai notušētu sīkās nepilnības. Manā gadījumā es sākumā uzklāju CC krēmu un tad ar šo nomaskēju savas poras vai kādu rētiņu.

ENG_Moussy face perfector with mattified complexion for natural finish. I melts applying on your skin. I really love the fact that this product makes my pores almost invisible but also it's too thin to wear without trusty CC cream. So at first I apply CC cream and then this one for matte finish.


GENERATION PLUMP&SHINE LIP GLOSS (070 NUDE SAPPHIRE)

LV_Lielisks "nude" tonis ikdienai. Man patīk, ka tas ir matēts, bez spīdumiem un nav lipīgs. Šoreiz pat netraucē mazliet saldenais aromāts.

ENG_Perfect nude shade for everyday use. I love that it's matte, without glitters and non-sticky. In this time even sweet scent doesn't bother me.


LIQUID WATER AND SWEATPROOF PRIMER

LV_Šis praimeris ne tikai mitrina sejas ādu (sastāvā zaļā tēja), bet arī ir ūdens, sviedru noturīgs un pasargā no saules (SPF 30). Ikdienā praimeri nelietoju, jo īsti nav vajadzības, bet dodoties uz svinīgiem pasākumiem zinu ka šis palīdzēs kosmētiku "noturēt vietā" ilgāk.

ENG_Liquid primer is suitable for active lifestyle. It also protects with SPF 30, hydrates, improves makeup wear and minimizes pores. I personally, use it only for special occasions because I don't need that extra coverage during the normal day but when I do, I know this product will do the job well.

LIQUID GOLDEN DUST HIGHLIGHTER DROPS 
(010 SPACE GOLD)

LV_Oh, šis man ļoti patīk! Lielisks šķidrais izgaismotājs, ko jaukt klāt tonālajam krēmai, vai vienkārši saglabājot dabisku izskatu, akcentēt vaigu kaulus un uzacu kaulu. Šo izmantoju katru dienu un tiešām varu teikt, ka mirdzums ko tas piešķir izskatās dabisks padarot ādu starojošu.

ENG_Oh,yes! I love this product! It's liquid for warm and natural glow. I use it to accent my brow and cheekbones. It look very natural and makes my skin glowy.


CATRICE GLAM&DOLL BOOST MASCARA

LV_Jā, šo arī varu minēt kā favorīti. Skropstu tušai ir samērā maza un taisna birstīte kas ļauj lieliski uzklāt tušu visām skropstām padarot tās pilnīgas un garas. Tai nav tušas kamoliņu, nav ķepīga un pa dienu nekas nenobirst. Par šo droši varu teikt, ja meklē labu skropstu tušu par demokrātisku cenu - glma&doll būs īstā. Šī tuša arī padara skropstas stiprākas un paātrina to augšanu.

ENG_I can say for sure that this mascara is one of my favorite product from this collection. it has small bristle so I can easily apply it on all my lashes. It's long-lasting and also has lash growth ingredients (whoop).


TRANSCULENT LOOSE POWDER 
(TRANSCULENT RADIANCE)

LV_Aghh, diemžēl šis produkts satur karmīnu kas ir veidots smalki saberžot vaboles, noteikti nav vegāniem piemērots. Lai vai kā, pūderis dara savu darbu, matē sejas ādu, ir parocīgs lietošanā. Nav smagnējs un ādu nepadara kā porcelāna lellei. 

ENG_Aghh, unfortunately this powder consists carmine which is made from beetles. It's not vegan for sure. Overall, this powder does its job, also it's not caky.




What's your opinion?

  1. That lipstick shade is super cute.

    http://www.amysfashionblog.com/blog-home

    ReplyDelete

Thanks for the comments. :)

@anetela