Time is what we want most, but what we use worst. William Penn

Čau, visiem! Vakar biju Rīgā un kā jau visas meitenes dara, notriecu naudu ar 100Ls/h :D Labi, bet ja nopietni runājot, tad beidzot tiku pie apaviem,kas manā skapī ir deficīts. Man ir liela izmēra kāja un vairums kurpju,kas ir atrodamas veikalā, maigi izsakoties, derētu manai vecmammai. Tāpēc biju ļoti priecīga,ka veiksmīgi papildināju savu apavu kolekciju.
Šodien veicu sava skapja revīziju, nemaz nezināju,ka man ir tik daudz drēbju :D Dažreiz ir tā, ka vajag tikai kārtīgi parakties pa savu skapi,lai atkal uz kādu laika sprīdi no galvas pazūd doma, ka man nav ko vilkt. Tātad tas nozīmē,ka man ir atlidojusi mūza ģērbšanās jomā :D Žēl, tikai,ka to neviens neiemūžinās, mana personīgā fotogrāfe (māsa), ir mani uz nedēļu pametusi, dodoties savās gaitās, tāpēc šonedēļ, būšu skopa ar "outfitpostiem".

Šo "outfitu" vilku lietainā dienā. Diemžēl tikai bildēs pamanīju,ka maika ir "nesmuki" sakrunkojusies zem svārkiem, nu nekas, viss ir piedodams...

Hello! This outfit I wore when the weather outside was rainy. Unfortunately, I saw that shirt under the skirt looks creasy only after I took  the photos. But, I think, that's not a tragedy, so never mind.
Yesterday I went to Riga and did some shopping. Finally, I found 2 pairs of shoes. I was really happy, because It's hard to find shoes for me, I have large foot :D




What's your opinion?

Thanks for the comments. :)

@anetela