October favorites


Botanicals Fresh care Coriander Strenght Cure 

Šo produktu lietoju ilgtermiņā un esmu patiesi to iemīļojusi. Vienkārši dievinu koriandra spēcīgo aromātu!
Eliksīru lietoju gandrīz katru dienu kad vēlos lai mati jauki smaržotu un arī lai tos mazliet nogludinātu pēc žāvēšanas. 
Nevaru apstiprināt,ka mani mati ir palikuši stiprāki, bet smaržīgāki noteikti.





Lumene glow boost serum with vitamin C

Sākoties rudens sezonai pamanīju,ka man sejas āda kļuvusi blāvāka, izskatījās neveselīgāka un vispār izskatījos baigi nogurusi. Nolēmu pamēģināt šo Lumenes serumu. Tas ļoti patīkami smaržo pēc citrusaugļiem.
Pēc vairāku nedēļu  lietošanas saņēmu komplimentus,ka mana sejas āda izskatās starojoša un veselīga. Šo serumu lietoju arī kad vēlu dodos gulēt, pēc pasākumu apmeklēšanas un sporta aktivitātēm. Zinu,ka nākošajā dienā sejas āda izskatīsies veselīga.
Lietojot šo serumu vairs neesmu novērojusi nevienmērīgu ādas sejas toni un sausus ādas pleķus. 


Avon Mark concealer (shade- medium)

Šis produkts mani patīkami pārsteidza. Lietoju vairākus mēnešus un vairs nevaru iztikt bez tā veidojot savu ikdienas meikapu. Konsīleri uzklāju ar tam paredzēju otiņu uz ādam nepilnībām: tumšie loki, izsitumi utt. Ja nepieciešams izlīdzinu produktu ar kosmētikas sūklīti. Tas ir diezgan biezas konsistences, vidēji sedzošs. Man patīk, ka nenoslīd nost vai nepazūd kā citi konsīleri, bet noteikti pusi dienas Tev nebūs jāuztraucas par to,ka atkārtoti produkts jāuzklāj.


Tas ir diezgan biezas konsistences, vidēji sedzošs. Man patīk, ka nenoslīd nost vai nepazūd kā citi konsīleri, bet noteikti pusi dienas Tev nebūs jāuztraucas par to,ka atkārtoti produkts jāuzklāj.



 Catrice Lipstick  C01 Rose Bloom

Skaistā zelta iepakojumā, vieglas konsistences lūpu krāsa ar fuksijkrāsas toni. Šis produkts vairāk līdzinās lūpu balzāmam,jo nav noturīgs un klājas puscaurspīdīgs. Šī lūpukrāsa arī ir lieliska izvēle ikdienai,jo nav ļoti piesātināta un  nesausina lūpas.


Catrice lip balm 

Lielisks produkts ikdienas lietošanai, vieglas konsistences, ar piparmētru aromātu, lūpām piešķir vieglu rozā toni. Šo lūpu balzāmu esmu gandrīz izlietojusi mēneša laikā. Tiesa gan tas ātri "apēdas" un jāuzklāj vairākas reizes dienā,bet kā jau minēju šī nav lūpukrāsa,bet tonējošais lūpu balzāms.




What's your opinion?

Thanks for the comments. :)

@anetela