Summer sunsets






(dress- Sheinside, shoes- Cetras Zoles, bag- Zaful, Coat- Monki, Watch- Daniel Wellington, Earrings- H&M)

Hello, blog!

Šodienu sāku sev nepierasti agri plkst. 6:30 no rīta. Esmu tas cilvēku tips kas labāk pastrādā ilgāk vakarā nekā ceļas agrāk. Man tik ļoti patīk gulēt, ieritināties sedziņā, ka izlīst no gultas ir pavisam grūti. Es lēnu pamostos, parasti pirmo stundu pēc piecelšanās es visu daru autopilotā, jo vienkārši vēl esmu ļoti miegaina. 2 reizes dzīvē man ir bijis darbs, kuram jāceļas 6:30 un 5:00 no rīta. Atceros, ka toreiz pat kurpju šņores apaviem sēju lēnām, lai varētu ilgāk pasēdēt pirms iešanas :D. 
Nav jau tā, ka esmu liela guļava, ja dienas plānā ir paredzēts kaut kas ļoti interesants, piecelšos kaut 4 no rīta. Vienkārši zinu, ka darāmās lietas nepazudīs un nekas nedegs, ja pamodīšos stundu vēlāk. 
Kad studēju, draudzenes dažreiz lika modinātāju pirms lekcijām, lai, piemēram, pabeigtu mājasdarbu, vai gatavotos eksāmeniem. Kā tā var, nesaprotu :D Es atkal labāk pasēdēju, piemēram, līdz 2 naktī un visu izdarīju, lai ilgāk pagulētu no rīta. 
Tagad atceros, ja lekcijas sākās 9:45, es cēlos 9:25 un paspēju laikā.
Bet agrajiem rītiem ir arī liels pluss, pašlaik ir 10:00 un esmu izdarījusi lielu daļu savu darbu un diena vēl tikai ir iesākusies. Laikam jāatrod tas zelta vidusceļš, kad ir gan agrie, gan vēlie rīti.
Šis agrais rīts jānosvin ar kafijas tasi un svaigu kruasānu.

Runājot par šo outfitu, fotografējām to skaistā saulrietā kas atspīdēja ēkas logos, šis laiks dienā man ir vismīļākais. Vēl laikam esmu atradusi savu perfekto kleitu, kas ir mazliet lietišķa, nav par īsu (yesss) un nav apstiepta (čau, ēdiens).


***

This day I started very early at 6:30 am. I'm that person who better works an extra hours than wakes up earlier. I love to sleep, cuddle with my blanket and that makes my getting out of bed process harder. I wake up very slowly, first hour I do things like a robot because I'm still sleepy.  Two times in my life I had to wake up extra early 6:30 and 5 am to go to work. I remember I even tied up my shoes laces very slowly to sit longer before I go :D
Ok, honestly, I'm not that bad, if I know I will do smth very exciting that day, I will wake up in any time. I just know that everything will be fine and nothing happens if I wake up an hour later.
When I was student, and my lecture started at 9:45 am I woke up at 9:25 am and came in time. :D
But early mornings have huge plus, it's 10:00 am and I already finished most of my work. Day just started. Let's celebrate this early morning with a cup of coffee and fresh croissant.

Talking about this outfit, we took photos in the sunset, it's my favorite time of the day. Also I think I found my perfect dress, it looks classy, not to short (yess) and is a little bit oversized (hello, food).



What's your opinion?

  1. Waking up early can be a hard thing to do. Your dress is very chic.

    http://www.amysfashionblog.com/blog-home

    ReplyDelete
  2. I love your blazer dress, it's so gorgeous!

    Slow mornings are the best :)

    xx

    http://anoddgirl.blogspot.com.au

    ReplyDelete

Thanks for the comments. :)

@anetela