New from Catrice | first impressions




Hello, blog readers!

Šoreiz padalīšos ar saviem pirmajiem iespaidiem par jaunajiem Catrice produktiem.

Nagu lakas
"sophisticated Vogue"- metālisks tonis, neesmu liela fane, mani šis tonis kaut kā neuzrunāja. Ja to klātu uz nagiem tad kā akcentu uz zeltneša vai kā punktiņus uz naga. Manuprāt, nagam arī jābūt perfekti sagatavotam nagulakas uzklāšanai,jo tā noteikti izcels naga virsmas negludumus utt. Šī noteikti ceļos tālāk.
 "fashion addicted"- šis tonis man patika, piemērots rudens sezonai. Ar spīdumiem, tumši "šokolādīgi" brūns. 



lūpu balzams:  mitrinošs, vieglas, puscaurspīdīgas konsistences. Lieliski piemērots ikdienai, lūpām piešķir vieglu rozā toni. Šis man tiešām ļoti patīk!

metālisks lūpu pūderis: vispār neesmu metālisku toņu fane, ne lūpukrāsām, ne nagulakām. Šim produktam ir acu ēnām līdzīgs aplikators, sākumā uzklājot tas ir maigs, krēmīgs, ar saldu aromātu,bet vēlāk diemžēl nožūst sauss un mazliet lipīgs uz lūpām, kas man ļoti nepatika.  Tonis arī atgādina iepriekšminēto nagulaku. Šis produkts mani tiešām neuzrunāja.

velveta lūpu krāsa: lielisks, pigmentēts un krēmīgs ogu lillā tonis. Viegli klājas, nesausina lūpas. Šis man tiešām ļoti,ļoti patika.



dzeltenais konsīleris pret tumšajiem lokiem zem acīm-  man personīgi ir lillā krāsas loki zem acīm,kuri izceļas vēl vairāk, kad pavadu garas dienas, vakarus,naktis pie datora ekrāna, vai kad apdalu sevi ar miegu. Šis ir lielisks palīgs, lai tos nomaskētu. Ērts aplikators,kuri ir viegli lietot.
Vienīgais mīnuss par ko vienmēr domāju pirms iegādājos šāda iepakojuma produktus, man liekas, ka šeit ir tik niecīgs tilpums,tik maz produkta,ka nav jēgas nemaz pirkt. Lietošu, redzēšu, cik tad daudz produkta šajā iepakojumā ir.

lavandas toņa kosīleris ādas nepilnību nomaskēšanai- šis lieliski piemērots ādai ar nevienmērīgu toni, ja tai ir dzelteni plankumi. Man personīgi šādu nepilnību nav tāpēc šis arī ceļos tālāk.



uzacu palete- Šis ir amazing produkts, iemīlējos no pirmās lietošanas reizes! Vasks nav ķepīgs un lieliski notur vietā uzacu matiņus visas dienas garumā. Man ļoti patīk vidējais brūnais tonis kuram klāt ir spīdumi, uzklājot to uz uzacīm var panākt lielisku efektu kad istabas apgaismojumā vai saulainā dienā Tev mazliet mirdz uzacis, šis ir tiešām super! 


ūdens noturīga skropstu tuša- šī ir mana pirmā ūdens noturīgā tuša, jo vienmēr pret tām esmu bijusi ļoti skeptiska. Veicu testu,vai tiešām tā nepārvērš seju līdzīgu pandai kad esi ūdenī. Peldējos jūrā, viļņi pamatīgi saslapināja gan matus, gan seju...un tuša nebija izsmērējusies itin nemaz. Tātad savu uzdevumu tā veic. Vienīgais mazliet jāpacīnās, lai to noņemtu nost, bet esmu dzirdējusi,ka tā ir ar visām ūdens noturīgajām tušām.

Izdarot secinājumus, varu teikt, ka mani favorīti bija palete uzacīm, velveta lūpu krāsa un lūpu balzams.






What's your opinion?

Thanks for the comments. :)

@anetela