NEW: Catrice& Essence collections







čau!

Sākot ar 2018. gada aprīli (tātad paletes jau ir pārdošanā!) Essence piedāvā jaunāko tendenci “create & transform my wonder palette”, trīs profesionālās paletes acīm, lūpām un sejai  Šis unikālais koncepts apvieno drosmīgas krāsas ar maigiem pasteļtoņiem un trīs pāreju krāsas katrā, kuras var lietot, lai izveidotu vēl dažādākus toņus un efektus. 
Paletes pārvērš katru skaistuli par sava tēla radītāju.
Man radās iespēja izmēģināt vienu no trim paletēm- acu ēnu paleti.


Pirmais, ko pamanīju,ka paletei diemžēl nav spoguļa, tas man šķita mazliet neparocīgi.
Toņi ir daudzveidīgi, priecē,ka iekļauts matēts melns tonis kas ir must-have.  Lieliski,ka paletē iekļauti arī toņi uzacīm un 3 izgaismotāji.  Toņi nav īpaši pigmentēti, nekāds "wow", bet attaisno savu cenu. 
Es uzskatu, ka palete lieliski piemērota ikdienas makeup, jo pārsvarā tajā ir neitrālie toņi. 
Šo izmantoju vairākas nedēļas noturība ir pārsteidzoši laba.




Arī CATRICE nākusi klajā ar ierobežoto kolekciju “lala Berlin” kurā ietverti produkti, kas tika radīti sadarbībā ar starptautiski pazīstamu modes zīmolu, un kolekcija nosaukta zīmola vārdā. Trendīgie produkti, ar kuriem varat radīt hologrāfisku efektu un īpašu mirdzumu, tika radīti sadarbojoties ar Berlīnes dizaineri Leyla Piedayesh, un ir perfekti saskaņoti ar viņas pavasara/vasaras apģērbu kolekciju.
Manā īpašumā nonāca šīs kolekcijas izgaismotājs. Sākumā domāju, nē,nē, šis produkts nav priekš manis, bet domas mainījās pēc pirmās lietošanas reizes. Interesanti, ka produkts ir melnā krāsā un ar diezgan lieliem spīdumiem.  Uzklājot tas ātri iesūcas ādā, piešķirot vieglu spīdumu kas lieliski mirdz saulainā dienā. Šo produktu izmantoju reizēs, kad dodos uz kādu pasākumu vai dzimšanas dienu.



Otrs produkts no Catrice kolekcijas ir zīmulis- izgaismotājs. Šis ir pavisam jauks tonis- rozā ar spīdumu. Vienīgais kas man nepatika bija produkta konsistence, tas ir diezgan ciets un uzklājas ar grūtībām. 
Tātad pirms uzklāšanas es ar to "pazīmēju" pa roku un tad klāju zem uzacu kaula, uz plakstiņiem, virslūpas, acu iekšējā kaktiņā un dažreiz arī uz deguna. Šis produkts ir ļoti parocīgs un lieliska izvēle, kad dodies kādā ceļojumā vai izbraucienā.

Essence nākusi klajā arī ar otu kolekciju, kurā iekļautas otas apburošai dekoratīvās kosmētikas uzklāšanai. Šī kolekcija balstīta uz jauno tendenci “girl squad”. 
Visām otām ir mīksti sintētiski sariņi. Katrai otai ir īpašs “girl squad”  tēls. Neatkarīgas un stipras, tādas ir meitenes, kas atbilst sauklim: „who runs the world? Girls!“
Šīm otām ir ļoti mīksti sariņi un kā jau redzams, interesanta forma. Zilās krāsas otu izmantoju konturēšanai, bet dzelteno acu ēnām. 


What's your opinion?

  1. Oh my gosh, those eyeshadow shades look really gorgeous. And the brushes as well. So cute!
    the-creationofbeauty.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. love that denim jacket
    x
    http://anoddgirl.blogspot.com.au

    ReplyDelete
  3. Those palettes are DIVINE! I'm also in love with he rainbow highlighter pen!

    Warm regards,
    Boudicca Proxy Consultants

    ReplyDelete
  4. Those makeup brushes are super cute.

    http://www.amysfashionblog.com/blog-home/

    ReplyDelete
  5. Nice make up collection. I love those shades.

    ReplyDelete

Thanks for the comments. :)

@anetela