NEW IN: EOS,Cailyn |Altamisi



Hello,blog readers!

Vēlējos atrādīt savus kosmētikas jaunumus no Altamisi internetveikala. Vēlējos piebilst,ka produktus saņēmu 1 dienas laikā, superātri un ērti,piemēram,ja vēlies kādam iegādāties dāvanu nebūs jāuztraucas par piegādes ilgumu.
Šoreiz tie ir 4 produkti par kuriem esmu vienkārši sajūsmā.

I wanted to show you new products which I recently added to my makeup collection. I got them from online store called Altamisi. By the way, they're shipping is superfast, these items I received the next day. It's a  great way to order there if you search for a gift because you don't need to worry about shipping time.
This time I wanted to talk about 4 products which I really love.




Esmu iemīļojusi EOS lūpu balzamus un man vienmēr ir paticis to dizains. Šim lūpu balzāmam ir saldena ogu garša kas mijas ar koksriekstu aromātu. Šo lietoju katru dienu un esmu sajūsmā.


Lielisks iepakojums, ļoti parocīgs un perfekti piemērots,lai ieliktu somiņā dodoties ikdienas gaitās. 
 Pēc iepakojuma atgādina oli,tik mīlīgi. Roku krēmam ir patīkams aromāts un tas ir vieglas konsistences. Lieliski mitrina ādu to nepadarot taukainu.



I'm in love with EOS lip balms and I always really loved their packaging. This lip balm has sweet berry taste with coconut scent. I use this product every day and I really like it.



Gorgeous packaging, very handy and perfect for daily use. This packaging reminds me of pebble. It's so cute! This hand cream has lovely cherry blossom scent,it has light consistency. This hand cream moisturizes my skin without oily leftovers.




Par Cailyn kosmētiku biju dzirdējusi pozitīvas atsauksmes tāpēc vēlējot beidzot izmēģināt kādu produktu no šī brenda. Izvēle krita uz uzacu pastu. Lietoju to jau nedēļu un varu teikt,wow! Man tiešām ļoti patīk, pastai ir putveidīga konsistence kas ļoti viegli klājas uz uzacīm. Arī otiņas sariņi ir lieliskas kvalitātes un pastu uz uzacīm var uzklāt ļoti precīzi. 
Jāpiebilst arī,ka iepakojums ir fantastisks! :)



I have heard some great reviews about Cailyn cosmetics so I really wanted to try some products from this brand. I decided to try this product. I use it for a week now and I can say-wow! I really,really love this product. It has "foamy" consistency and it makes applying very easy. Also this brush is high-quality and it's very handy to apply this product on eyebrows.
I wanted to mention that packaging is fantastic,love it! :)




 Šim lūpu balzāmam ir maigs tumši rozā tonis. Man ļoti patīk,ka balzāms ir matēts un uzklājot to,lūpas saglabā dabisku un veselīgu izskatu. Konsistence ir maiga,lūpas nesausējoša. Šis arī ir viens no maniem favorītiem,kuru lietoju katru dienu. Jāpiebilst,ka otiņa ir ļoti parocīga un viss iepakojums kopumā ir ļoti elegants. Šis produkts ir iekarojis manas simpātijas. :)


This lip balm has sheer dark pink shade. I quite like that it's matt and when I apply it on my lips they still look natural and healthy. Product consistency is creamy and doesn't dry out lips. This product also is one of my favorites and I use it every day. I will say it again,that brush is high quality and overall packaging is handy and looks elegant. This product has found a way to my heart. :)



(nepalaid garām īpašos piedāvājumus un uzzini par jaunumiem)
(don't miss out new products and special offers)





Don't be a stranger:


What's your opinion?

  1. very nice!
    I love eos lip balms :)
    I'm a new follower, your blog is awesome
    xx

    Nothing but Chrissi | Instagram

    ReplyDelete
  2. ooo those cailyn products look great
    xx
    http://anoddgirl.blogspot.com.au

    ReplyDelete
  3. Products from EOS is my very big love <3
    Your pictures are amazing! Thanks for a review :)

    xx Veronica
    welcome to Mango Juice fashion blog

    ReplyDelete
  4. A great entry, I love your blog !!! happy day!!!
    💚💚💚

    ReplyDelete
  5. Such nice products!
    http://dimplekhadi.blogspot.com/2017/02/color-explosion.html

    ReplyDelete

Thanks for the comments. :)

@anetela