July Favorites






Šo lūpukrāsu iemīļoju jūlijā sākumā tās toņa dēļ. Man ļoti patīk oranžie toņi,bet bieži vien tie ir tik spilgti un pārsātināti,ka nav iespējams šāda veida lūpu produktus nēsāt ikdienā. Šī NYX lūpukrāsa ir lieliska alternatīva,jo tā atgādina lūpu balzāmu ar vieglu toni. Sastāvs ir ļoti krēmīgs kas nesausina lūpas. Noturība ir diezgan švaka, bet mani tas netraucē,jo šo uztveru kā lūpu balzāmu kuru uzklāt vairākas reizes dienā. 
Es sajūsmā un noteikti iegādāšos vēl arī citus toņus no šīs sērijas!





Reizēm man patīk saviem blondajiem matiem piešķirt rozā toni, dažreiz sanāk pat pārāk rozā vai vispār nesanāk nekas prātīgs. Šis produkts ir lielisks,jo ar to nevar nošaut greizi un ja arī sanāk, tad tas viegli mazgājas ārā. Es to ieklāju mitros matos un pēc tam izķemmēju,lai mati nesanāk plankumaini. Man matos noturējās 3 dienas (līdz nākamajai mazgāšanas reizei). 
Šis produkts lieliski piemērots festivāliem, ballītēm, fotosesijām utt.
Vienīgais mīnuss varētu būt lietaini laikapstākļi kas izskalotu produktu no matiem ārā un nokrāsotu drēbes.


Kad meklēju Drogās jaunu sejas mazgāšanās želeju, nopirku šo,jo iepatikās iepakojuma krāsa (??? :D). Kas to būtu domājis,ka man tik ļoti iepatiksies šis produkts! Konsistence ir želejveida, ar lielisku saldenu ogu smaržu, superlabi putojas. Notīra pat ūdensnoturīgu tušu! Bet galvenais iemesls kāpēc šo produktu esmu pieminējusi favorītos ir- mana seja kopš lietoju šo želeju ir tīra no pumpām un izsitumiem!! Sen tā nav bijis, nezinu vai tas ir šī līdzekļa efekts,bet fakts ir pieminēšanas vērts.

Melno masku iegādājos,jo dzirdēju un lasīju ļoti daudz pozitīvu atsauksmju. Šī maska nav no lētajām (apmēram, 15 Eiro). Esmu lietojusi to 3 reizes un varu secināt,ka pēc maskas noņemšanas mana āda kļūst ļoti maiga un gluda, maska "izņem" melnos punktiņus, ar šo var arī netīšām noraut uzacis un apraudāties plēšot nost. Šo masku "ieliku" favorītos,jo mana āda nekad nav bijusi tik gluda'un maiga kā pēc maskas noņemšanas. 



Šis ir "wow" ķermeņa losjons! Tiešām! Tas ādai  piešķir iedeguma efektu, ar mirdzumu kas saulē lieliski izceļ ādu. Lietojot ilgtermiņā āda kļūst ļoti maiga un starojoša. Šo produktu noteikti iegādāšos atkārtoti,jo sen nebiju novērojusi tik acīmredzamu efektu,ka ķermeņa losjons var tik ļoti uzlabot ādas stāvokli.







What's your opinion?

  1. You have a lovely blog!
    Do you want to follow each other, if you want, follow me and leave the comment on my blog so I can follow you back!
    Have a nice day :)
    https://darijadujovic.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Only the most beautiful dresses jadegown cream ball skirt reviews are thought for a perfect beauty like you!Let us buy sexy dresses for great day.

    ReplyDelete

Thanks for the comments. :)

@anetela