Life update: January




Oh, hello, hello!

Mazliet laiciņš pagājis kopš pēdējā posta. Uzmini nu kas pie vainas, protams, sesija Universitātē. Oh,jā, pēdējās 2 nedēļas mans labākais draugs bija dators. Kā var redzēt kolāžā zemāk, lai paildzinātu brīdi "es aiziešu uz tualeti,jo man viss ir apriebies" taisīju selfijus. :D Bet beidzot viss gandrīz ir galā, palikuši pēdējie eksāmeni un beidzot varu kaut ko iepostot arī blogā. 
Janvārī es:

  • apēdu pārāk daudz picas 
  • biju uz Skuteļa stāvizrādi "Atkal" (esmu "Pusnakts šova" fane un šī izrāde tikai apstiprināja,ka man ļoti patīk Jānis Skutelis)
  • sāku skatīties seriālu "Lucifers", akmansdievs, tā ir atkarīga. Superlabs seriāls, kuru noteikti iesaku noskatīties!
  • pavadīju ļoti daudz laika ceļojot starp 3 pilsētām: Cēsis- Daugavpils- Jēkabpils
  • sāku sekot līdzi cik daudz ūdens pa dienu izdzeru, tas tiešām palīdz izvairīties no ādas izsitumiem un padara sejas ādu veselīgāku (visiem zināmi fakti)
  • nemeloju, ēdu garšīgāko lasi savā mūža, draugs par mani smējās,jo lieliska maltīte var nereāli uzlabot manu garastāvokli. Ā, tas bija cēsīs "Jāņogā".
  • un jā, iegādājos sev dzimšanas dienas dāvanu- Iphone 8 plus. Iepriekš man bija Iphone 5C ar 8gb atmiņu. Varat iedomāties cik nesmieklīgi ir kad gribi skriet, bet Tev jāizdzēš facebook, lai ielādētu endomondo utt.:D




What's your opinion?

  1. All these things seem very interesting. It is very important to pay attention to the study and traveling. We share something, I also love salmon, I like to eat in every way possible!
    Wish you a fantastic evening.
    Greetings,
    Flo

    ReplyDelete
  2. love reading this update. Have a great week.

    http://www.amysfashionblog.com/blog-home/

    ReplyDelete
  3. Great update using photo collage..Lovely photos by the way.

    ReplyDelete

Thanks for the comments. :)

@anetela