DABBA cosmetics review




Hello, blog readers!


LV_Kā jau iepriekšējos ierakstos minēju, šogad rūpīgi izvērtēju produktus, kurus izvēlos lietot ikdienā, lai nekaitētu savai ādai un arī videi. Rezultātā esmu atklājusi vairākus lieliskus zīmolus un šoreiz vēlos iepazīstināt Tevi ar Latvijā ražotu (wuhū!) sertificēto dabīgās kosmētikas zīmolu - DABBA .

Dabba atklāj Latvijas dabas tumšāko un krāšņāko būtību. Tas ir stāsts par Latvijas mežiem, pļavām, purviem, upēm un ezeriem. Latvijas dabas spēks apkopots sejas un ķermeņa eļļās, eliksīros, ziedūdeņos, micelārajā ūdenī, matu līdzekļos.

Dabba produkcija :
  • Ražota Latvijā,
  • Tikai dabiskas sastāvdaļas,
  • ECOCERT/ COSMOS sertificēta,
  • Netiek testēta uz dzīvniekiem,
  • Pašu radīti un oriģināli augu ekstrakti,
  • Sastāvdaļas no svaigiem vietējiem augiem,
  • Īpaši augsts bioloģisko sastāvdaļu īpatsvars,
  • Ražots ievērojot sezonalitāti un dabas ciklus.


ENG_As I mentioned it in my previous posts, in this year I thoughtfully choose my skincare products to avoid harmful ingredients and to reduce waste (buying less products). In result and I discovered new amazing brands and in this post I want to introduce you with certified organic cosmetic brand from Latvia (yeey!) - DABBA . 

// Daba from Latvian language means nature //

DABBA is revealing the darkest and most colourful essence of the Northern nature. It’s a story about wild Northern forests, meadows, marshes, rivers, lakes... It’s a story told through dark and bright colors just like the Northern seasons

Dabba products are :

  • made in Latvia,
  • are certified by ECOCERT according to COSMOS Organic or ECOCERT Organic standard, many times exceeding the industry average of organic ingredients in finished products - 85% to 100% of ingredients in their products come from organic farming,
  • 100% natural,
  • vegan friendly,
  • not tested on animals,
  • most extracts that are used in DABBA formulas are made in-house.

LV_Dabba zīmolam pieejami arī komplekti ar produktu miniversijām, lai vari ar tiem iepazīties 
un notestēt.
Piekritīsiet, ka iepakojums ir vienkārši lielisks!

ENG_Dabba cosmetics also has sets with products mini versions so you can easily introduce yourself and try them out.
Agree with me, the packaging is adorable!

Micelārais ūdens // Deepwater cleanser (click)

LV_Micelārais ūdens maigi, bet efektīvi attīra ādu, noņem netīrumus un grimu vienlaikus mitrinot ādu un nodrošinot komforta sajūtu. Formulas pamatā ir mitrinošs smilstērkšķu ogu un lapu ūdens, hilaronskābe un atjaunojošs Latvijas augu ekstraktu komplekss. Piemērots visiem ādas tipiem. Nav pievienots aromāts.

Šo micelāro ūdeni lietoju katru vakaru, man ļoti patīk, ka tam nav aromāta, jo bieži vien produktiem tie ir tik uzbāzīgi, ka rada diskomfortu. Produkts lieliski noņem netīrumus, dekoratīvo kosmētiku (ūdensnoturīgo skropstu tušu pilnībā nenoņem). Ir patīkama sajūta lietojot šo micelāro ūdeni, jo zinu, ka uz sejas lieku dabīgu produktu, kas nekaitē manai ādai. 

ENG_Micellar cleanser removes impurities, makeup and gently cleans the face while hydrating the skin and providing instant comfort feeling. Based on hydrating Sea Buckthorn fruit and leaf water, hyaluronic acid and rejuvenating complex of Northern plant extracts. No added fragrance.

Aveņu eļļas eliksīrs  // Raspberry oil elixir (click)

LV_Eliksīrs ir intensīvas iedarbības serums. Tas ir piemērots jebkura tipa ādai, īpaši ieteicams sausai, jutīgai ar tieksmi uz apsārtumu un ādai ar pirmajām novecošanas pazīmēm. 

ENG_Intensive multivitamin serum combines the power of raspberry seeds and wild raspberry leaves to deeply hydrate the skin, boost its elasticity while providing the skin with energy and glow.
Suitable for all skin types, especially, for dry, dehydrated, tired skin with first signs of ageing.

Dziļi mitrinošs serums // Deep water hydration booster  (click)

LV_ Eļļu nesaturošs DeepWater Hydration serums, kura sastāvā ir koncentrēti ziedūdeņi, ziemeļu augu ekstrakti, hialuronskābe un dabiskas aktīvās vielas, kas novērš transepidermālu ūdens zudumu un piesaista ādai vairāk mitruma. Iedarbojas ādas dziļākajos slāņos, lai uzturētu ādu mitrinātu.

Šo produktu es sauktu par kārtīgu mitrinošu "spērienu" ādai, jo pēc tā uzklāšanas acumirklī pazūd nepatīkamā, ādu velkošā sajūta un tā burtiski mirdz. Serumu lietoju, vakarā pēc sejas skrubja lietošanas, vai pēc pirts apmeklējuma. 


ENG_Concentrated, active formula boosts skin's hydration and restores healthy skin function. Prevents the transepidermal loss of water and attracts more moisture to skin. Results - skin is provided with immediate and long-lasting deep hydration and healthy glow.

I call this products - moisture kick because after I apply it on my face, skin feels extra silky and glowy. I use it after sauna and after I use my face skrub.

Piparmētru ziedūdens // Peppermint floral water (click)

LV_Ziedūdens ir sejas ādas toniks, kas radīts destilācijas procesā. Tas palīdz uzturēt ādu veselīgu - tonizē, mitrina, līdzsvaro āds pH līmeni un sagatavo to sejas krēma uzklāšanai. Ziedūdeni ieteicams lietot arī dienas laikā, lai atsvaidzinātu un mitrinātu ādu.

DABBA ziedūdeņi vienmēr tiek ražoti sezonāli izmantojot tīru avota ūdeni un svaigus bioloģiski sertificētus augus, kas auguši tuvākajās bio saimniecībās.

Tā kā piparmētru tēja ir viena no manām mīļākajām tējām un es dievinu tās svaigo aromātu, šis ziedūdens ātri kļuva par manu favorītu. To ir ļoti patīkami uzpūst uz sejas pēc garas dienas pie datora, kad liekas sejas āda kļuvusi sausāka. Ziedūdeni arī lietoju pēc pirts apmeklējuma un skriešanas, lai tonizētu ādu. Šis produkts būs mans must-have karstajā vasaras saulē.


ENG_Peppermint floral water hydrates, refreshes, awakens and uplifts the skin, restores its natural radiance and tone. Improves the process of regeneration and elasticity of the skin. Primes skin for moisture and serum treatment. No added aroma, alcohol free.

Peppermint tea is my favourite and I'm a huge fan of this scent. So that's not a surprise that this floral water quickly came one of my favourite products. I love to use it after long work day, after sauna or running to tone my face. I know for sure that this floral  water will be my must have in Summer.


What's your opinion?

  1. I bet that peppermint water feels amazing on your skin.

    http://www.amysfashionblog.com/blog-home

    ReplyDelete
  2. Paldies par rakstu! Atcerējos, cik ļoti man kādreiz patika Dabba izsmidzināmie ziedūdeņi! Vajadzēs iegādāties atkārtoti, vasarām nereāli superīgs produkts! :)

    ReplyDelete

Thanks for the comments. :)

@anetela