Autumn leaves









hi,blog!
ENG
The weather this week is brilliant, the Sun shines and it's enough warm to take of my jacket and dive into Autumn leaves at the park. With my friend Egija we decided not to go to the last lecture at the University. Instead of it, we went to take a photos in the park and other beautiful places. I don't feel guilty,hahaa,because pictures came out gorgeous. :)Now I have typical girls Autumn photos. :D So here are few of them. I was wearing my super comfortable jumper dress and thick tights. Also my purse don't match with the whole look but as I said I wasn't really prepared to take a photos. :D


LAT
Ilgi domāju vai atkal atsākt rakstīt latviešu valodā. Kādu laiciņu iepriekš to darīju,bet no Latvijas lasītāju bija krietni mazāk,tāpēc pārtraucu rakstīt latviski. Tā kā pavērojot bloga statistiku, skatījumu skaits no Latvijas ir krietni pieaudzis,nolēmu,ka atsākšu rakstīt latviešu valodā :)

Šajā nedēļā laikapstākļi vienkārši lutina. Ārā ir tik saulains un pietiekami silts,lai es varētu atļauties novilkt jaku un ''ienirt'' rudens krāsainajās lapās tepat pilsētas parkā. Ar manu draudzeni Egiju nolēmām neapmeklēt pēdējo lekciju universitātē un tās vietā gājām ķert pēdējās rudens dienas un iemūžināt tās foto. Tiku pie standarta rudens meiteņu bildēm :D Vispār nejūtos vainīga,ka lekciju neapmeklēju,jo bildes sanāca ļoti skaistas :) Šajā postā ir tikai dažas no tām. Es biju uzvilkusi savu ļoti ērto džemperkleitu un biezas ,melnas zeķubikses. Vispār mana soma diži nepiestāv koptēlam,bet tā kā iepriekš nebiju pānojusi fotografēties,domāju būs ok ;)



What's your opinion?

  1. so lovely outfit dear

    http://glampond.blogspot.it

    ReplyDelete
  2. Nice pictures and that place is amazing, have a good day

    http://historiassparacontarr.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Amazing blouse dear I love it :)

    http://fashionconfessions.blogspot.mk/

    ReplyDelete
  4. So beautifull !!!

    http://gossipmagazine2000.blogspot.pt/

    ReplyDelete
  5. So beautiful :)

    New post at

    http://shizasblog.blogspot.com

    ReplyDelete

Thanks for the comments. :)

@anetela