Last outfit with coat






















HI,FOLKS!

Šo "outfitu" fotogrāfējām aprīļa sākumā,kad ārā vēl nebija tik silti. Tagad šo mēteli esmu nolikusi dziļākā skapja plauktā,lai atpūšas. Vēl nespēju noticēt,ka ārā ir tik silti! Tikai mazliet atlicis,lai arī man sāktos brīvdienas. Pašlaik esmu sasparojusies un visu manu brīvo laiku aizņem darbi priekš skolas. Tāpēc pašlaik nekas aizraujošs manā dzīvē nenotiek. :D :(

Aizdomājos par veidiem kā cilvēki relaksējas pēc nogurdinošas darbadienas. Ir tik daudz dažādu veidu,kāds ir tavs visiecienītākais?
Mans noteikti ir skriešana,lai arī cik nogurusi es būtu no dienā paveiktā,veltu laiciņu,lai paskrietu. Vienmēr jūtos daudz možāka un laimīgāka. Noteikti iesaku paskriet,kaut mazliet. :))


***

This look I wore on April when the weather outside was chilly. Now I put this coat away in my deepest closet shelf to "relax" till next season. I can't believe that it's so warm outside! I can't wait when I will have holidays, just a little bit time left. Right now, I motivate and pull myself together to finish all my school works. All my free time I spend to do them. That's why my life is a little bit boring right now. :D :(

I thought about ways how people relax after long day at work. There's sooo many ways, which one is your favorite?
Mine definitely is running. No matter how tired I am, I always find time for running. Afterwards, I feel more awake and happier. I absolutely recommend you to run. :))



I'm wearing:

Coat- Thrifted
Blouse- H&M
Jeans- Thrifted
Shoes- NS King
Watch- Supreme
Bracelet- Soufeel
Necklace- H&M
Cat brooches- Bornprettystore
Sunnies- Reserved
Bag- New Yorker


ADD ME ON SNAPCHAT: etenanete

What's your opinion?

  1. lovely outfit anete, loving your shades
    have a great day
    simplylovebeingme.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Man ir tāds prieks par silto un saulaino laiku! :) Tik ļoti, ka katru rītu pat nežēlojos par to, ka jāiet uz darbu! :D Labi laika apstākļi ar mani spēj veikt brīnumus!
    Lielisks outfit, man vienmēr ir ļoti, ļoti patikuši gaiši brūnā mētelīši!

    www.callmemaddie.com

    ReplyDelete

Thanks for the comments. :)

@anetela