Dr.Hauschka lip products 1st impressions




Sveiciens pirmdienā!

Šo nedēļu iesākšu ar stāstu par saviem pirmajiem iespaidiem izmēģinot Dr.Hauschka lūpu krāsu un lūpu zīmuli. Ļoti vēlējos pamēģināt kādu dekoratīvās kosmētikas produktu no šī zīmola,jo to sastāvā ir ārstniecības augi un produktu izejvielas ir dabīgas. 

This week I will start with a post where I share with you my first impressions about Dr.Hauschka lipstick and lip pencil. I really wanted to try out smth from this brand beauty products because they're made from natural ingredients.



Sāksim ar to,ka man ļoti svarīgs ir produkta dizains, cik tas ir ērts lietošanā. Es pat varētu neiegādāties lielisku produktu,ja tā iepakojums ir neparocīgs un nepārdomāts.
Par šo lūpu krāsu varu teikt,ka mani uzrunā tās iepakojums, tumšā krāsa un noapaļotā trijstūra forma rada kvalitātes iespaidu.

I really care about the product packaging, how comfortable it is. I could even let an excellent product pass if the packaging is uncomfortable and hard to use. About this lipstick - the packaging is appealing to me, dark color and rounded triangular shape makes you think it is very good quality.




(Lipstick shade: 07 orphine un lip pencil shade 03 mahogany)

Gan lūpu krāsai, gan lūpu zīmulim toņi ir izteikti pigmentēti. Mani uzrunāja sulīgais ogu tonis- 07 orphine . Tas piestāv manai blondajai matu krāsai un izceļ zaļās acis. 
Lūpukrāsas konsistence ir maigi krēmīga, man ļoti patīk ka tā ir bez spīdumiem. Tā viegli klājas, nesausina lūpas un nesakrājas lūpu rieviņās.
Lūpukrāsa ir diezgan noturīga, pēc maltītes un kafijas tases tā ir tikai mazliet atkāroti jāuzklāj.
Nevaru nepieminēt arī lielisko pērkonamoļina aromātu kas smaržo tik  atsvaidzinoši un uzmundrinoši.

Liels pluss lūpu zīmulim ir otiņa ar kuru var izpludināt lūpu zīmuļa līnijas un koriģēt arī lūpukrāsu.

Shades for lipstick and and lip liner are very pigmented. I really like juicy berries shade - 07 orphine. It really compliments my blond hair and green eyes. The consistency of this lipstick is lightly creamy, I really like the fact that it has no glitter. It is easy to apply, doesn't make your lips dry . Lipstick is pretty long-lasting, after a cup of coffee and a meal it needs just a little touch up. I have to mention the great smell of it - it's refreshing. A big pluss for lip liner is a brush that helps blur out lines and lipstick.


Dr.Hauschka lūpu krāsu sastāvā ir minerālpigmenti, ārstniecības augi- rožu ziedlapiņu ekstrakts, mandeļu eļļa un karnauba vasks kas kopj un aizsargā lūpas.


Dr.Hauschka lipsticks are  moisturizing and consists mineral pigments and botanical ingredients such as rose petals, almond oil and carnauba wax.

Nākošajā bloga ierakstā varēs redzēt kā lūpukrāsas piesātinātai tonis izskatās uz manām lūpām. :)

In the next post you will see how I rock this gorgeous lipstick! :)




What's your opinion?

Thanks for the comments. :)

@anetela