June Favourites 2018



Douglas high gloss spray with vinegar&mango

Kad pirmo reizi ieraudzīju šo produktu domāju, kas tas būs par spēcīgu maniem matiem, jo tā sastāvā ir etiķis. Bet es maldījos un tas iekaroja manas simpātijas. Tam ir ļoti patīkams aromāts - mazliet salds kā arī ļoti parocīgs iepakojums.  
Šis līdzeklis matiem piešķir nelielu spīdumu kas rezultātā rada veselīgu matu efektu.

This products gives extra shine to hair, so they look much more healthier. Also it smells amazing, very handy packaging.


STENDERS intense moisture serum ''Wild rose"

Šis ir pirmais serums kuru lietoju. Vienmēr emu domājusi, ka serumi jālieto gados vecākām sievietēm un tie pārsvarā domāti pret grumbām, bet es ļoti maldījos. Kādu laiciņu atpakaļ biju konsultācijā par sejas kopšanu un sapratu, ka serums ir svarīga ādas kopšanas sastāvdaļa, jo tas ir koncentrēts kosmētikas produkts ar vairāk aktīvajām vielām nekā krēmā vai losjonā. Tātad serums paredzēts ātrai ādas palīdzībai - lai novērstu ādas sausumu, regulētu mitruma līmeni kā arī lai novērstu ādas iekaisumus.
Stenders serums bagātināts ar savvaļas rožu ekstraktu, kolagēnu un limnates eļļu. 
Tam ir viegla konsistence un neuzbāzīgs rožu aromāts. Pavisam atklāti sakot bez šī seruma vairs nespēju iedomāties savus ādas kopšanas rituālus, to lietoju vakarā uzklājot uz attīrītas sejas ādas un pēc tam uzklāju sejas krēmu. Āda no rīta ir maiga un mitrināta.

Love this products. It has light rose scent. Honestly, I can't live without this products, it makes my skin "glowy", well moisturized and healthy.


Lee Stafford Coco Loco dry shampoo

Esmu pārliecināta Batiste sauso šampūnu fane, bet šis ir mans pozitīvais jaunatklājums. Atzīšos, ka lielu lomu spēlē kokosriekstu aromāts. Bet kopumā šis šampūns pilda visas manas prasības - atsvaidzina otrās dienas matus, piešķir apjomu, nerada blaugznas tātad nesausina galvas ādu, lieliski smaržo (ne pārāk uzbāzīgi, ka jāklepo), cena arī draudzīga ap 4 - 5 eiro.

I'm a huge fan of Batiste dry shampoos but this caught my attention. Mostly because this dry shampoo has coconut scent, I love it. It's good product, gives volume, refresh my hair, smells nice.


Stenders body lotion with apricot

Reāls sajūsmas izsauciens "woahh" par šo produktu. Tik lielisks saldās aprikozes aromāts. 
Losjons ir vieglas konsistences, ideāli piemērots vasarai. Šo produktu lietoju katru dienu vairākkārt, kad vēlos sajust lielisko aprikožu aromātu.

Oh, smells soooo good, sweet apricot. Very lightweight consistency, perfect for Summer.


AVON Foot works blister defence stick

"Must-have" vasaras sezonas produkts. Jā, tiešām novērš tulznu rašanos. To uzklājot uz ādas rodas plāna silikona kārtiņa kas pasargā ādu no tulznu rašanās. Tieši šādā veidā es izbēgu no tulznām uz pēdām savā izlaiduma dienā. Biju uzvilkusi jaunas kurpes, jutu, ka apavi rīvē pāris vietas, uzklāju šo produktu un super, iztiku bez tulznām.

Must have product in Summer. It really protects feet from blisters. This product creates invisble silicon layer.

O.P.I. nail & cuticle oil

Vēl viens lielisks produkts - nagu un kutikulu eļļa. Smaržo vienkārši dievīgi, es nepārspīlēju, tiešām dievīgi (citronzāle un vaniļa)!!!
Ļoti parocīgs izmērs ar otiņu galā ļauj viegli to uzklāt uz nagiem. Lieliski mitrina ienadžus un padara nagu virsmu gludu un spīdīgu.

Another really great product. It has very handy packaging, great lemongrass&vanilla scent. This oil moisturizes my cuticles and gives to nails beautiful shine.

What's your opinion?

  1. That moisture serum sounds so great! All of these products sound wonderful. So glad you are enjoying them!
    the-creationofbeauty.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. THIS IS REALLY GOOD. i LIKE TO TRY NEW PRODUCTS
    This is so lovely
    New post
    https://www.melodyjacob.com/2018/07/love-bloom-smart-necklace-by-totwoo.html

    ReplyDelete
  3. You had some great favorite this last month. I bet that dry shampoo smells amazing.

    http://www.amysfashionblog.com/blog-home/

    ReplyDelete
  4. Great products!can tell by its packaging. Would love to try these. Thank you for sharing!

    ReplyDelete
  5. Wow!I definitely but these products. Thank you!

    ReplyDelete
  6. Great share very helpful insights. Thank you for sharing!

    ReplyDelete

Thanks for the comments. :)

@anetela