PHOTOBOMB June 2019


LV_Apmeklēju Siguldas pilsētas svētkus un pirmo reizi nogaršoju kazas piena saldējumu, wow, ļoti garšīgs. Pie manis ciemojās māsa un kopā apmeklējām Baltijas skicēšanas festivālu, kur apgleznoju trauciņu. Protams, ka ēdu daudz un visu ko vēlos, fjuh, labi, ka sportoju, hah. Vēl pirmo reizi mūžā apmeklēju Alūksni un biju patīkami pārsteigta cik tur ir skaista un sakopta vide.

ENG_Went to my neighbour town Sigulda, sister visited, went to Baltic sketching festival and painted my own potty, had a first picnic in this year, also ate a lot of comfort food, so good. Visited another neighbour town called Aluksne.


LV_Ciemojos Rakši zoo un izmīļoju lamas, kazas un ēzeli. Daudz skrēju, pašai neticas, ka atkal varu noskriet 10km. Atklāju peldēšanās sezonu jūrā, kaut gan ūdens bija stindzinoši auksts. 
Kopumā jūniks pašlaik ir lielisks mēnesis, jo ir ļoti piepildīts ar daudz un dažādām aktivitātēm. Netipiski man, katru piektdienas vakaru pavadīju atpūšoties ārpus mājas. Esmu mājās sēdētājas tips tā kā šis ir tiešām neierasti. :))

ENG_Visited zoo with lamas, it was cuteness overload, opened my swimming season, worked out a lot, again, ate a lot of comfort food, hah, I love to eat.
Overall, June so far is so good to me. I did a lot of activities and met my friends. Also I went out every Friday which is unusual for me, I'm not a party person. 


What's your opinion?

  1. Looks and sounds like you are having an awesome June so far.

    http://www.amysfashionblog.com/blog-home

    ReplyDelete
  2. These pictures are so fabulous! I'm glad you are making lots of special memories!
    the-creationofbeauty.blogspot.com

    ReplyDelete

Thanks for the comments. :)

@anetela