What's new CATRICE?



hello, blog readers!

Kādu laiciņu atpakaļ saņēmu jaunumus no Catrice. Šoreiz dalīšos ar saviem iespaidiem par šiem produktiem.  Šī kolekcija veltīta sievietām ar aktīvu dzīvesveidu tāpēc daudzi no produktiem ir ūdens un sviedru noturīgi.

Few weeks ago I received new products from Catrice and now I wanted to share my opinion about them. This collection is made for women with active lifestyle so most of the products are water and sweat proof.


Eyeshadow palette - Glitter is My favorite Colour

Ļoti kompakta un interesanta dizaina acu ēnu palete. Šeit doma tāda, ka sākumā uzklāj bāzi - tumšo toni, tad pa virsu mirdzošos toņus (vidū) un lai visu padarītu intensīvāku noslēgumā uzklāt "top coat".
Acu ēnu toņi ir vidēji pigmentēti, lai noturību paildzinātu noteikti papildus jālieto acu ēnu bāze, vai toņi jāuzklāj ar slapju acu ēnu otiņu, lai paspilgtinātu tos. 

Very handy and interesting design eyeshadow palette. This palette is made for an effective and individual makeup. It contains 2 base coats, 4 glitter shades and 2 topcoats. All the shades are medium pigmented that means you better need to use primer under them or just wet your brush before applying shades.


Eyeshadow stick - Satinfaction

Catrice sola, ka šis acu ēnu zīmulis ir gan ūdens, gan sviedru noturīgs. Tonis silti sudrabains, ar trijstūrveida aplikatoru to ir ļoti viegli uzklāt zem uzacu kaula. Man ļoti patīk šis produkts, jo viegli klājas un tiešām ir ilgnoturīgs.

Catrice says that this eyeshadow stick is water and sweat proof. The shade is warm silver with triangular tip for precise and fast application. 

The Little Black one volume mascara (waterproof)

Lielisks ādas imitācijas iepakojums, pārsteidza mazā un kvalitatīvā birstīte. Tā nav ķepīga un ērti lietojama. Ar mazo birstīti var viegli uzkrāsot visas skropstas neizsmērējot tušu uz ādas. Par ūdensnorutību varu spriest tikai pēc tā,ka lietus laikā saliju un tuša palika savā vietā.

Very beautiful leather effect packaging, surprisingly small and high quality brush. This mascara gives eye-opening effect. 


#peeloff glam nail polishes

Neesmu liela spīdumu nagulaku fane tāpēc uz šīm arī skatījos ar skepsi. Nagu lakām ir ļoti interesanta formula - tās nav jānoņem ar nagulakas noņēmēju, bet var vienkārši noplēst no nagiem nost. Diemžēl tās nolobās arī, kad, piemēram, mazgāju traukus. Man liekas, ka šīs būs vairāk piemērotas mazām meitenēm, kuras vēlas pucēties un nebojāt nagus ar nagulakas noņēmēju.

I'm really not a fan of glittery nail polishes so I was sceptical about this one. These nailpolishes have very interesting formula - to remove, you just peel them off. Unfortunately they peel off so fast, after I washed dishes it was peeling off like crazy. I think these better suits for little girls who wants to use makeup and these polishes doesn't damage their nails.


Prime and Fine poreless blur primer - Goodbye Pores

Tā, kā man ir palielinātas poras T zonā, poru noslēpjošās grima bāzes ir mans must-have produkts. Šī man ļot patīk, ir ļoti maigas konsistences, acumirklī matē T zonu un padara poras mazāk redzamas. Novēroju arī to, ka lietojot šo bāzi pirms tonālā krēma uzklāšanas, tas ir noturīgāks. Šo bāzi var izmantot arī, lai nomaskētu pirmās krunciņas.

I have larger pores on my T zone so this poreless primer is my must have. It has velvet smooth formula with soft focus effect. It really makes pores and fine lines invisible. Also my foundation lasts longer when I use this primer.

Blush box- Glistening pink

Viens no favorītproduktiem. Ļoti simpatizē maigais rozā-oranžais tonis. Parasti vaigu sārtumi jāuzklāj uzmanīgi,jo tie ir ļoti pigmentēti un pat ar vieglu otas vilcienu produktu var "paņemt" par daudz un izskatīties pēc sārtvaidzītes. Ar šo vaigu sārtumu tādas problēmas nebūs. Tas nav tik pigmentēts kas, manuprāt, ir liels pluss, jo sārtumu vaigiem var panākt pakāpeniski un tas izskatās ļoti dabiski. Šo lietoju katru dienu un tiešām esmu sajūsmā.

One of my favorite products. This silky smooth powder blush with golden shimmer is perfect for natural blush. It's not very pigmented and that's a huge plus because you can build up very natural blush. It's water and sweat proof.


Holo Lip Colour Intensifier- One Miracle Fits All

Tiešām interesanta lūpu krāsa, jo tonis ir vēsi rozā, kas rada nosalušu vai sasalušu lūpu efektu.  Šis man mazliet atgādina senioru sievietes kas vienmēr krāso tādas vēsi rozā, ļoti spilgtas lūpas. Vēl man šķiet, ka šis tonis labāk izskatīsies meitenēm ar iedegušu ādu. Uzklājot lūpukrāsu tā sākumā ir sudrabaina, bet vēlāk transformējas sārti rozā tā kā nav tik traki ar to nosaluma efektu. 

Very interesting silver lipstick gives frosty lips effect. At first when you apply it the shade is silver and later it transforms to pink. I think this shade better suits to tan skin.

(acu ēnu palete, acu ēnu zīmulis, lūpukrāsa)
(eyeshadows, eyeshadow stick, lipstick)

What's your opinion?

  1. Love the packaging on the eyeshadow palate.

    http://www.amysfashionblog.com/blog-home

    ReplyDelete
  2. Fantastic post, very nice :)

    Follow for follow?

    ReplyDelete

Thanks for the comments. :)

@anetela